Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Messis sjuka dribbling lämnar försvaret i hög

- 03/07/2015, 14:51
Det går inte att stoppa Leo Messi.
1 av 4

Det går inte att stoppa Leo Messi.

Youtube

De lämnas bara i en hög efter honom.
2 av 4

De lämnas bara i en hög efter honom.

Youtube

Inga problem.
3 av 4

Inga problem.

Youtube

Sen fortsätter han och lägger en smörpassning.
4 av 4

Sen fortsätter han och lägger en smörpassning.

Youtube

Det är detta som kallas utklassning.

Paraguay lyckades slå ut Brasilien ur Copa America men mot Argentina tog det stopp. Ordentligt. Argentina vann matchen med hela 6–1, och även om Leo Messi inte gjorde mål i matchen var han minst sagt framträdande.

Inte nog med att han sa åt tränaren Gerardo "Tata" Martino vilka byten han skulle göra:

Han stod även för tre assist och en helt sjuk dribblingsräd som fick de paraguanska spelarna att fall som kägglor över varandra.


Så man kan väl säga att han stod för tre och en halv assist. Minst.

Leo Messi kritiserade länge för att han inte presterade i landslaget, men på senare år har han blivit lagkapten, börjat göra flera mål, och en hel drös fantastiska assister.

På lördag kväll möter Argentina värdnationen Chile i finalen av Copa America, och de är riktigt sugna på att vinna mästerskapet på hemmaplan. Det skulle då bli deras första seger i Copa America någonsin.

Ett av de största hoten mot Argentina är Eduardo Vargas som slog till med den här raketen mot Peru tidigare i turneringen: