Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Axel om sin intervju med Allan Kuhn: "Det blev lite missförstånd"

- 20/06/2016, 23:06

I en intervju med Allan Kuhn så kunde inte Axel bestämma sig över om intervjun skulle ske på engelska eller svenska.

Next in Football är slut och vinnaren Jossip Ladan är på plats i Frankrike för att rapportera från EM. Nyheter24 tog ett snack med Axel Falk som åkte ut i semifinalen.

Bundesliga-älskaren Axel Falk var med i den sista semifinalen. Deras utmaning var att intervjua spelare i Malmö Och Hammarby efter deras match på Tele2 Arena. En tuff uppgift, speciellt för en oerfaren person.

– Det var nervöst, absolut. Man visste inte hur man skulle börja så första språnget fram till någon var jobbigt, säger Axel.

Axel intervjuade bland annat Malmö-tränaren Allan Kuhn och det blev minst sagt en förvirrande intervju då Axel blandade engelska och svenska.

– Jag tycker ändå det gick bra, det kunde ha blivit värre. Jag hade precis pratat med en Anders Christiansen som uppenbart ville prata engelska så nu tänkte jag att jag skulle börja med det, men ja det blev lite missförstånd.

Trots att Axel åkte ut ur Next in Football så gillade han upplevelsen.

– Förutom upplevelsen så var det intervjuerna som var roligast. Den med Christiansen var roligast.

Varför var den roligast?

– Jag lyckades driva lite med han i slutet. Jag frågade hur det kommer gå för Danmark i EM. Det är alltid kul att skoja med en främling.

Men du åkte ut, tråkigt?

– För min egna arbetssituation så var det nog bra, avslutar Axel med ett skratt.