1 av 5
Ronaldo firade väldigt lugnt efter att Portugal gått vidare till kvartsfinal. - Foto: Bildbyrån
Anledningen ska ha varit Luka Modric stora sorg efter förlusten.
2 av 5
Anledningen ska ha varit Luka Modric stora sorg efter förlusten. - Foto: BILDBYRN / REUTERS
Ronaldo hade en tuff match.
3 av 5
Ronaldo hade en tuff match. - Foto: BILDBYRN / REUTERS
Ronaldo sköt skottet som Subasic räddade. Sen kom Quaresma och nickade in det avgörande målet  när det återstod tre minuter av förlängningen.
4 av 5
Ronaldo sköt skottet som Subasic räddade. Sen kom Quaresma och nickade in det avgörande målet när det återstod tre minuter av förlängningen. - Foto: BILDBYRN / REUTERS
Där firade han dock vilt.
5 av 5
Där firade han dock vilt. - Foto: BILDBYRN / REUTERS

Ronaldo firade inte efter Kroatien-vinsten – anledningen är underbar

Ronaldo är känd för att fira stort men efter Portugals vinst mot Kroatien var han lugn, tack vare kärleken till sin lagkamrat.

Det återstod bara minuter kvar på förlängningen när Cristiano Rolando fick bollen slumpartat från Nani. Ronaldo sköt men Subasic i Kroatiens mål räddade. Men bara för att se Ricardo Quaresmas nicka in returen det avgörande målet.

Stor glädje på planen, på läktaren, på bänken och för Ronaldo. Men när slutsignalen kom så firande Ronaldo väldigt lugnt. Anledningen ska vara lagkamraten i Real Madrid, Luka Modrics sorg efter förlusten. På kamerabilderna från matchen så går det tydligt att se en tårögd Modric och efter matchen tröstade Ronaldo sin lagkamrat.

– Självklart är jag glad över att ha vunnit mot Kroatien men jag kunde inte fira på planen eftersom min broder, Luka Modric grät. Det är min uppgift att trösta min bror, ska Ronaldo ha sagt efter matchen enligt sidan 101greatgoals.com.

Ronaldo har fått mycket skit under EM, bland annat för att han klankade ner på Island. Något som fick en butik i Norge att skämta med storstjärnan.

Men det här borde i alla fall väga upp en del.

/
EM
Vad tycker du om Ronaldo?

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

idag 18:39
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.