1 av 2
2 av 2

United försökte charma svenska publiken – det gick helt snett

På Manchester Uniteds hemsida la de upp en text inför deras match mot Galatasaray på lördag. En del var på svenska men det blev helt fel.


United ställs mot Galatasaray på Ullevi i Göteborg på lördagen. Och med all sannolikhet kommer Zlatan Ibrahimovic göra sin debut för klubben mot det turkiska storlaget.

Enligt GT kommer United flyga hit på lördagen för att först köra ett träningspass innan det är dags att möta Galatasaray. Men redan nu har klubben lagt upp en text inför matchen på deras hemsida. De skriver om läget i laget och om deras motståndare.

Men sen händer det något längst ner i texten som sticker ut. Vad som kan tolkas som en flirt med de svenska fansen går helt fel.


De försöker beskriva matchen med tre ord och skriver då följande: Slutlig tur match (that’s Swedish for ‘final tour match’). Nja Uniteds skribent, det är inte riktigt rätt va?


Bildkälla: Manchester United

Han kunde ha frågat Zlatan om råd kan man ju tycka.

Du kan även läsa om hur familjen Ibrahimovic flydde från deras hotell.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du Zlatan debuterar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

3 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.