Fellaini anklagas nu för att ha spottat på Nolito.
1 av 3
Fellaini anklagas nu för att ha spottat på Nolito. - Foto: TT/Viasat
Vad anser du?
2 av 3
Vad anser du? - Foto: Viasat
Louis van Gaal försvarade Fellaini 2014 när han anklagades ha spottat på Sergio Agüero. Återstår att se om Mourinho försvarar sin spelare.
3 av 3
Louis van Gaal försvarade Fellaini 2014 när han anklagades ha spottat på Sergio Agüero. Återstår att se om Mourinho försvarar sin spelare. - Foto: TT

Bilden har väckt frågetecken – spottade Fellaini på Nolito?

Nu sprids det en bild där det ser ut som att Fellaini spottar på Nolito efter derbyt mellan Manchester United och City.


Under lördagens heta derby mellan Manchester United och City så hamnade Marouane Fellaini och Nolito i ett bråk.

Det var efter att Nolito försökt komma förbi Fellaini men misslyckats som han blev rasande på Unitedstjärnan. Efter situationen hade de en lång diskussion där det var uppenbart att det inte var beröm som de gav till varandra. Och det är från den situationen som det nu har kablats ut bilder där det ser ut som att Fellaini spottar mot Nolito.

Viasat

Och visst ser det ut som att det är en spottloska som kommer från belgarens mun. Det är inte heller första gången som Fellaini anklagas för en spottattack. Och inte heller första gången mot en City-spelare. Efter matchen mellan de båda 2014 spreds det bilder på vad som såg ut som en spottade Fellaini. Då var det storstjärnan Sergio Agüero som var offret.

Den gången gick lagets dåvarande tränare Louis van Gaal ut och försvarade sin stjärna.

– Han är inte den spottande typen, sa han enligt Expressen.

Trots att Fellainis förra tränare inte anser att han är den spottande typen, verkar andra tycka det.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spottade han?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.