Här gör David Beckham armhävningar halvnaken – men inte av den anledningen du tror

Det är inte bara för att visa upp sin vältränade kropp som Beckham gör armhävningar framför kameran.


Sedan David Beckham la sina skor på hyllan har han inte legat på latsidan. Projekt som ett eget fotbollslag i Miami har blandats med reklamuppdrag för de största företagen i världen.

Och fina insatser för samhället gör han också.

För några dagar sedan la Beckham upp en video på sin Instagram där han skrev att han blivit utmanad av Guy Ritchie. Beckham skulle göra 22 armhävningar varje dag i 22 dagar i #22PushUpChallenge som är till för att öka medveten om veteraner som begår självmord.

De första armhävningar gjorde han på ett flygplan vilket, var ganska anmärkningsvärt bara det. Men det är hans andra video som har dragit till sig mest uppmärksamhet. Han ligger nämligen på ett piano, med bar överkropp och en flaska rödvin bredvid sig.

Många annorlunda saker på ett litet klipp och du kan se det i spelaren ovan.

Lukta lika gott som David Beckham med hans egen parfym. Jämför priser på Intimately Beckham hos Prisjakt.

Intimately Beckham

Det här är en redaktionell artikel med länkar från vår partner Prisjakt.

Glöm inte att ladda ned vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.