Tre kvinnor åtalas för sexuellt övergrepp på fotbollspelare: "Ska vi trycka in den i rumpan?"

Kvinnorna har även filmat övergreppet på mannen som är en 20-årig fotbollspelare.


Tre kvinnor står åtalade för sexuella övergrepp mot en 20-årig fotbollspelare i England, skriver Daily Star.

Kvinnorna vid namn Brogan Gillard, 26, Paige Cunningham, 22 och Shannon Jones, 20 var ute och festade när de träffade på 20-åringen. De bjöd med mannen hem till ett av deras hem och det är där som övergreppen som även filmades ägde rum.

Väl hemma bjöd de fotbollspelaren på vodka tills att han svimmade och det var då som övergreppen började. Under en del av övergreppen ska Gillard ha hållit i en sax och sagt: "Ska vi trycka in den i hans rumpa?".

De har även dansat runt mannen samtidigt som de skar grönsaker på hans kropp.

När kvinnorna stod inför rätten erkände de sexuella övergrepp men förnekar att det ska ha försigått någon penetrering eller våldsamheter. Domstolen i Preston accepterade det och domen mot de tre kvinnorna kommer komma i januari skriver Daily Star.

Domaren ska även ha meddelat de åtalade att de kan riskera fängelse. De är även inskrivna i ett register för de som begått sexuella övergrepp uppger Daily Star.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

3 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.