Neymar var en av de som valde att semestra på paradisön Ibiza.
1 av 2
Neymar var en av de som valde att semestra på paradisön Ibiza. - Foto: Instagram/Pixabay
Ibizas gator.
2 av 2
Ibizas gator. - Foto: Pixabay

Hit ska du åka – om du vill träffa din favoritspelare

När fotbollsstjärnorna är färdiga med säsongen flyr de träningsplanerna och sticker ut på semester. Det här var sommarens hetaste ställe.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Att fotbollsstjärnorna passar på att resa när de har ledigt vet de flesta. Men nu vet vi även vart de väljer att semestra. Det är resebyrån Travelbird som tagit fram en undersökning över världens bästa fotbollsspelares resvanor. 

Undersökningen är gjord på 300 av det bästa fotbollsspelarna i världen. Det populäraste resmålet bland stjärnorna är den spanska partyön Ibiza. Hit åkte världsstjärnor som Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo och Radja Nainggolan. Samlar man ihop alla 42 spelare som besökte Ibiza i sommar skulle man få ihop en startelva i absolut världsklass. 

Så vill du ha chans att träffa din stora fotbollsidol kanske det är dags att redan nu boka in nästa års sommarsemester. Då kanske du får möjlighet att åka jet-ski med Marco Verratti, bara en sådan sak. 

Två och trea på listan över de mest besökta platserna hamnar Los Angeles och New York. I undersökningen samlades också antal flygmil in och fick då fram vem som hade rest längst på semestern. Barcelona-spelarna Gerard Pique och Neymar toppar listan framför Chelsea-mittfältaren Cesc Fabregas. Det svenska hollandsproffset Samuel Armenteros toppar svensklistan på 26 725 resta kilometer.


Lionel Messi passade på att gifta sig på sin semester - här är bilderna från den glamorösa festen


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit på Ibiza?
Tack för din röst!