Zlatan bråkade med Nene på träning

- 30/08/2012, 08:16 -
Zlatan blev arg efter att ha blivit tacklad av Nene.
1 av 2

Zlatan blev arg efter att ha blivit tacklad av Nene.

SCANPIX

Enligt Le Parisien krävdes det flera spelare för att skilja de båda åt.
2 av 2

Enligt Le Parisien krävdes det flera spelare för att skilja de båda åt.

SCANPIX

Så hände det igen. Att Zlatan Ibrahimovic hamnar i bråk med en lagkamrat. Den här gången blev svensken förbannad efter att ha blivit tacklad av Nene.

PARIS. Det var under gårdagens träning som Zlatan Ibrahimovic återigen stod i centrum för ett bråk med en lagkamrat. Under matchspel tacklade brassen Nene Zlatan.

Det uppskattades inte av svensken som hamnade i handgemäng med brassen. Flera lagkamrater var tvungna att gå emellan de båda alfahannarna som till slut lugnade ner sig.

Enligt Le Parisien, som rapporterar om händelsen, ska PSG vara ett skakat lag efter den dåliga starten.

Under onsdagskvällen ska sportchefen Leonardo och ägaren Nasser al-Khelaifi haft ett krismöte med spelarna för att understryka allvaret i helgens match mot Lille. Ägaren ska dessutom ha uttryckt besvikelse över den dåliga säsongsstarten med tre raka oavgjorda matcher.

Det är inte första gången som Sveriges bäste fotbollsspelare hamnar i bråk på träning. 

I Juventus bråkade 30-åringen med Jonathan Zebina och ska ha stuckit fingrarna i fransmannen vänstra öga – något som ledde till att Zebina fick ett blåöga.

Senare när han kom till Milan sommaren 2011 tacklade han amerikanen Oguchi Onyewu som blev förbannad och tog tag i Zlatans nacke. Då krävdes det tio man för att skilja de båda spelarna åt.