Zlatan tackar lagkamraten Jérémy Ménez (till vänster, nr 7), för sitt mål mot Toulouse.
1 av 3
Zlatan tackar lagkamraten Jérémy Ménez (till vänster, nr 7), för sitt mål mot Toulouse. - Foto: AP Photo/Michel Euler
En glad men trött Zlatan gjorde 2-0-målet mot Toulouse hemma på Parc des Princes.
2 av 3
En glad men trött Zlatan gjorde 2-0-målet mot Toulouse hemma på Parc des Princes. - Foto: © Bildbyrån / Dave Winter / Icon Sport
Zlatan var glad att även Javier Pastore blev målskytt.
3 av 3
Zlatan var glad att även Javier Pastore blev målskytt. - Foto: © Bildbyrån / Dave Winter / Icon Sport

Zlatan tackar Ménez: "Fantastiska passningar"

Det var en trött men nöjd svensk superstjärna efter PSG:s 2-0-seger mot Toulouse – som väljer att blicka framåt: "Vi är redo för Champions league".


Zlatans succéinledning i PSG

PSG – Lorient 2-2 (Omgång1)

Tvåmålsskytt, det andra på straff.

PSG – Bordeaux 0-0 (Omgång 3)

Spelade hela matchen.

Lille – PSG 1-2 (Omgång 4)

Tvåmålsskytt, spelade hela matchen.

PSG – Tolouse 2-0 (Omgång 5)

Ettmålsskytt, spelade hela matchen.

PARIS. Zlatan Ibrahimovics hysteriska målform vägrar ta slut. Trots att han kände sig trött satte han 2-0 när PSG tog första hemmasegern för säsongen mot Toulouse. Hans femte mål på fyra matcher i franska ligan. Nu tackar svensken lagkamraten Jérémy Ménez efter fredagens mål.

– Desto mer vi spelar tillsammans, desto bättre. Jag tackar Jérémy Ménez för hans fantastiska passningar, säger Zlatan enligt L'Equipe.

Den senaste veckans hårda matchande, med VM-kvalmatch med Sverige i tisdags och nu gårdagens ligamatch kände den store svensken av – och var glad att PSG fått ytterliggare en målskytt denna säsong. Javier Pastore blev den första utöver just Zlatan som gjort mål för Paris-klubben med sitt 1-0-mål.

– Det var en tuff match, jag kände mig lite trött i kväll (läs fredag). Jag spelade 90 minuter i tisdags och 90 minuter i kväll. Men det var viktigt att vinna. Jag är glad att jag blev målskytt, men gläds ännu mer åt att någon annan också blev målskytt, säger han enligt France Football.

Champions league i fokus

Efter andra raka segern, och första hemma på Parc des Princes, är Zlatan säker inför tisdagens första match i Champions league. PSG tar emot ukrainska Dynamo Kiev.

– Vi är redo för Champions league. När det drar igång kommer vi spela en match var tredje dag, det är ett intensivt matchande. Det är väldigt viktigt att Thiago Silva är återställd till på tisdag, avslutar den svenske målkungen.

/
/
PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!