Zlatan, oftast en glad prick. Men i bland kan han surna till. Något som fransk teve tagit tillvara på och gjort en sketch av.
Zlatan, oftast en glad prick. Men i bland kan han surna till. Något som fransk teve tagit tillvara på och gjort en sketch av. - Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix

Här är en dag i "Zlatans" liv

Att det drivs med vår bästa fotbollsspelare Zlatan i de länder han spelar är ingenting nytt. Nu har även fransk teve gjort en sketch där de driver med en "arg" Zlatan.


PARIS. Zlatan Ibrahimovic lär vara van vid det här laget. Men vi skrattar fortfarande gott åt när det drivs med vår klarast lysande stjärna på fotbollshimlen. Det senaste skämtet är en sketch som visades i det franska teveprogrammet Le Petit Journal där det skämtas om Zlatans humör.

Zlatan har även i Frankrike gjort sig känd som en kille med temperament, bland annat efter att ha tacklat ned medspelare på träningar och nu senast när han blev avstängd i två matcher efter att ha karatesparkat Saint-Etiennes målvakt Stephane Ruffier i bröstet.

Här är "An angry day in the life of Zlatan Ibrahimovic". Mycket nöje!


Här är Zlatans karatespark som fick honom avstängd.


Arg
/
/
PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.