Zlatan var inblandad i segermålet.
Zlatan var inblandad i segermålet. - Foto: Ap / Francois Mori / SCANPIX
Trots flera chanser kunde han däremot inte sätta bollen själv.
Trots flera chanser kunde han däremot inte sätta bollen själv. - Foto: Ap / Alberto Saiz / SCANPIX

PSG besegrade franska mästarna Montpellier

Frankrike. Trots den kommande CL-kvartsfinalen tog PSG emot de regerande mästarna Montpellier med, i stort sett, ordinarie startelva.

Mål och gula kort

PSG: 1-0, Kevin Gameiro (81:a) - Assist: Zlatan Ibrahimovic

Gula kort: Zlatan Ibrahimovic (60:e)

Det hann inte gå lång tid innan PSG fick sin första chans. Efter en fin framspelning från Pastore sköt Chantome däremot utanför.

Men snart var det dags för nästa chans. Denna gång genom Zlatan Ibrahimovic, som sköt över ribban efter att han dribblat bort El Kaoutari

Svensken fick ytterligare en chans cirka 25 minuter in på matchen - även denna gång gick skottet dock över målburen.

Leder ligan stort

Hemmalaget skapade flest chanser i den första halvleken och pressen skulle fortsätta i den andra.

Det dröjde däremot ända tills den 81:a matchminuten innan det första målet kom. Då Zlatan tog vara på en misslyckad rensning och spelade till Kevin Gameiro, som stötte in 1-0 för hemmalaget. Strax därefter hade Zlatan ytterligare en chans, som även denna gång gick utanför.

Montpellier försökte kvittera - men nådde inte riktigt ända fram.

Därmed leder PSG, åtminstone tillfälligt, ligan med åtta poäng.

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.