En dyster Zlatan efter förlusten mot Bordeaux.
1 av 4
En dyster Zlatan efter förlusten mot Bordeaux. - Foto: Bildbyrån
Mina Raiola.
2 av 4
Mina Raiola. - Foto: Bildbyrån
Zlatan i en duell med Oscar.
3 av 4
Zlatan i en duell med Oscar. - Foto: Bildbyrån
Zlatan mot Bordeaux.
4 av 4
Zlatan mot Bordeaux. - Foto: Bildbyrån

Agenten: "Zlatan är inte politiskt korrekt"

Zlatans agent har pratat med fransk media igen.


PARIS. Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola har gjort en stor intervju med franska l'Equipe. Det pratades inte så mycket om Zlatans utbrott i helgen, utan i stället pratades det framtid, och om det faktum att de två ofta bråkar. 

– Självklart! Fast när det gäller karriärval har vi aldrig skrikit på varandra eftersom vi alltid har tyckt samma sak. Zlatan har alltid litat på mina instinkter. Eller, den senaste gången (övergången till PSG reds. anm.) förstod han inte direkt varför jag ville att han skulle lämna Milan. När Zlatan anlände hos PSG gjorde han samma sak som Schumacher gjorde hos Ferrari. De jobbar för sig själva samtidigt som de arbetar för andra. Okej, Zlatan är inte politiskt korrekt. Han säger saker som de är. Men man vet alltid vad han tycker i alla fall, säger Raiola till l'Equipe.

Bildkälla: Bildbyrån

Zlatans kontrakt med PSG går ut nästa sommar, så om PSG vill ha några pengar för svensken gäller det att sälja honom i sommar eller att förlänga hans kontrakt.

Raiola vet själv inte hur det kommer att bli.

– Jag har aldrig tvingat spelare att göra något de inte vill. Zlatan kommer att förlänga kontraktet om han känner att han kan ge sitt allt. Zlatan är ingen bänkspelare som hjälper laget i omklädningsrummet. Antingen är han lagets stjärna eller så är han ingenting, säger Raiola.

Bildkälla: Bildbyrån

Raiola fortsätter

– I teorin skulle han skulle lämna i sommar. Om det finns en övergång att göra. Det innebär att PSG måste arbeta för en övergång, vilket får mig att luta åt att det rent praktiskt inte kommer att bli så. I dag är han alltjämt PSG:s viktigaste spelare. Vem skulle ersätta honom? Var är den nya Zlatan? Det är omöjligt att hitta honom och PSG är medvetna om det. Zlatan är unik, säger Raiola.

/
/
PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Zlatan lämna PSG i sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.