Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Agenten: "Zlatan är inte politiskt korrekt"

- 19/03/2015, 10:44 -
En dyster Zlatan efter förlusten mot Bordeaux.
1 av 4

En dyster Zlatan efter förlusten mot Bordeaux.

Bildbyrån

Mina Raiola.
2 av 4

Mina Raiola.

Bildbyrån

Zlatan i en duell med Oscar.
3 av 4

Zlatan i en duell med Oscar.

Bildbyrån

Zlatan mot Bordeaux.
4 av 4

Zlatan mot Bordeaux.

Bildbyrån

Zlatans agent har pratat med fransk media igen.

PARIS. Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola har gjort en stor intervju med franska l'Equipe. Det pratades inte så mycket om Zlatans utbrott i helgen, utan i stället pratades det framtid, och om det faktum att de två ofta bråkar. 

– Självklart! Fast när det gäller karriärval har vi aldrig skrikit på varandra eftersom vi alltid har tyckt samma sak. Zlatan har alltid litat på mina instinkter. Eller, den senaste gången (övergången till PSG reds. anm.) förstod han inte direkt varför jag ville att han skulle lämna Milan. När Zlatan anlände hos PSG gjorde han samma sak som Schumacher gjorde hos Ferrari. De jobbar för sig själva samtidigt som de arbetar för andra. Okej, Zlatan är inte politiskt korrekt. Han säger saker som de är. Men man vet alltid vad han tycker i alla fall, säger Raiola till l'Equipe.

Bildkälla: Bildbyrån

Zlatans kontrakt med PSG går ut nästa sommar, så om PSG vill ha några pengar för svensken gäller det att sälja honom i sommar eller att förlänga hans kontrakt.

Raiola vet själv inte hur det kommer att bli.

– Jag har aldrig tvingat spelare att göra något de inte vill. Zlatan kommer att förlänga kontraktet om han känner att han kan ge sitt allt. Zlatan är ingen bänkspelare som hjälper laget i omklädningsrummet. Antingen är han lagets stjärna eller så är han ingenting, säger Raiola.

Bildkälla: Bildbyrån

Raiola fortsätter

– I teorin skulle han skulle lämna i sommar. Om det finns en övergång att göra. Det innebär att PSG måste arbeta för en övergång, vilket får mig att luta åt att det rent praktiskt inte kommer att bli så. I dag är han alltjämt PSG:s viktigaste spelare. Vem skulle ersätta honom? Var är den nya Zlatan? Det är omöjligt att hitta honom och PSG är medvetna om det. Zlatan är unik, säger Raiola.

Borde Zlatan lämna PSG i sommar?