Onsdag 12 Maj
Stockholm

"Jag förstår inte ett ord vad Sir Alex säger"

Ursäkta, vad sa du?
1 av 3
Ursäkta, vad sa du?. Foto: SCANPIX
Shinji Kagawa, som gjorde sitt första Premier League-mål i lördags, har svårt att förstå vad Sir Alex Ferguson säger.
2 av 3
Shinji Kagawa, som gjorde sitt första Premier League-mål i lördags, har svårt att förstå vad Sir Alex Ferguson säger. Foto: Bildbyrån
Sir Alex skotska dialekt är inte helt enkel att förstå.
3 av 3
Sir Alex skotska dialekt är inte helt enkel att förstå. Foto: Bildbyrån

What did you say? En fras som Manchester Uniteds Shinji Kagawa lär börja vänja sig vid att säga när han pratar med sin nye tränare Sir Alex Ferguson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MANCHESTER. Manchester Uniteds nyförvärv Shinji Kagawa har imponerat i de inledande omgångarna av Premier League. I helgen gjorde japanen sitt första Premier League-mål i Uniteds 3–2-seger mot Fulham och han har blivit hyllad i sitt nya hemland. Men när hans egen tränare Sir Alex Ferguson kommer med lovord har 23-åringen svårt att hänga med.

– Jag förstår inte ett ord av vad han säger! Jag försöker att lära mig engelska men att förstå honom kan ta lite längre tid, säger Kagawa till Daily Mail.

Trots att han bara har hunnit med två matcher i Premier League har Kagawa redan märkt stora skillnader mellan Bundesliga och den engelska fotbollen.

– Det fysiska spelet är det första man tänker på. Jag måste anpassa sig till det. En annan sak är kvalitén genom hela ligan. I Tyskland var topplagen så mycket bättre än resten, men här är varje motståndare bra, säger den förre Dortmund-spelaren till Daily Mail. 

Anpassningstiden för 23-åringen verkar inte vara alltför lång då han var en av Uniteds bästa spelare i lördags. Kagawa kan få det tuffare att hänga med i Sir Alex otydliga skotska dialekt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela