Maicon är klar för Manchester City.
1 av 2
Maicon är klar för Manchester City. - Foto: SCANPIX
31-åringen har skrivit på ett treårskontrakt.
2 av 2
31-åringen har skrivit på ett treårskontrakt. - Foto: SCANPIX

Citys kap – fick Maicon för 33 miljoner

Manchester City har varit ovanligt aktiva på transfermarknaden i sommar – men nu slår de till med en klassvärvning. Den brasilianska högerbacken Maicon har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.


MANCHESTER. Miljadärklubben Manchester City har varit oerhört stillsamma på transfermarknaden (för en gångs skull?) den här säsongen. Fram tills i dag har Roberto Mancini bara värvat Evertons talang Jack Rodwell

Men så här bara en dag innan transferfönstret stänger rodde de hem en världsspelare. Enligt italienska medier har Mancini värvat den 31-årige världsbacken Maicon från Inter. Dessutom betalade City bara 33 miljoner kronor för att få hans namnteckning, som dock kan stiga om ett antal klausuler går igenom. Brassen har skrivit på ett treårskontrakt med de regerande mästarna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

1 timme sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.