Se Ljungbergs svordom i brittisk teve

"Lauren would kick the shit out of them". De orden sa Fredrik Ljungberg i brittisk teve. Det tvingade programledaren Colin Murray att be om ursäkt till tevetittarna.


LONDON. En av de största svenska fotbollsspelarna under 2000-talet var känd för att väcka uppmärksamhet. Vare sig det handlade om bubbelpoolen på landslagssamlingen, bråken med Zlatan Ibrahimovic och Olof Mellberg eller hans Calvin Klein-reklam var Fredrik Ljungberg alltid på tapeten. Trots att han bestämde sig för att lägga fotbollsskorna på hyllan den 24 augusti vill han inte vara sämre nu.

Ljungberg trendade i går på twitter i Storbritannien efter att ha medverkat i fotbollsprogrammet Match of the day 2. Anledningen?

En svordom. Samtalsämnet i studion var säsongen 2003/2004 för Arsenal. London-laget förlorade inte en match i Premier League och Ljungberg var en av lagets mest tongivande spelare. "The super swede" förklarar varför just det laget var så framgångsrika.

"Jag är bättre, jag kan göra det här och det här. Om någon ville göra mål gjorde han det. Det var fantastiska spelare. Jag hade exempelvis Lauren bakom mig. Om någon sparkade ner mig sparkade han skiten ur dem, ursäkta för mitt språk.", sa han i teveprogrammet.

Detta fick programledaren Colin Murray att avbryta svensken och be om ursäkt till tittarna för Ljungbergs svordom. Den gamle Liverpool-legendaren Mark Lawrenson, som också satt med i studion, skrattar bara åt svenskens groda.

Titta på klippet (Nyheter24 ber bara om ursäkt för den dåliga kvalitén på klippet) för att se hela konversationen.


Match of the day 2 sändes efter 23.00. Tror ni svensk teve hade gjort lika i ett liknande fall?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!