Tisdag 25 Jan
Stockholm

Batman – Sir Alexs mardrömsmotståndare

Men inte var det väl Batman du mötte va Sir Alex Ferguson?
1 av 3
Men inte var det väl Batman du mötte va Sir Alex Ferguson?. Foto: Ap/SCANPIX
United-tränaren sa fel i en intervju innan mötet mot Tottenham...
2 av 3
United-tränaren sa fel i en intervju innan mötet mot Tottenham... Foto: Ap/SCANPIX
...och trodde att han skulle möta Christian – och inte Gareth – Bale i förlusten mot Tottenham.
3 av 3
...och trodde att han skulle möta Christian – och inte Gareth – Bale i förlusten mot Tottenham. Foto: Ap/SCANPIX

Det gäller att ha tungan rätt i munnen Sir Alex, annars kan en groda hoppa ur. Det var precis det som hände Uniteds tränare inför förlustmatchen mot Tottenham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MANCHESTER. Gareth Bale spelar fotboll i Tottenham. Christian Bale spelar Batman i de tre senaste Batman-filmerna. Förutom efternamnet finns det inte många likheter mellan de båda stjärnorna. Men ibland kan det ändå vara svårt att skilja på namnen. I alla fall om man heter Sir Alex Ferguson, tränar ett av världens bästa fotbollslag och är 70 år gammal. 

Inför förlustmatchen mot Tottenham intervjuades Ferguson i teve – och stod för en klassisk felsägning. Den legendariske tränaren verkade uppenbarligen tro att hans lag skulle ställas mot Christian Bale – och inte Gareth. 

Gareth å andra sidan lär ha sett till att Ferguson inte glömmer bort hans namn och stod för en fantastisk insats mot United. Med ett mål och ett assist var han en av Spurs bästa spelare i 3–2-vinsten på Old Trafford. Tottenhams första vinst mot United på arenan sedan 1989.


Kommentera
Kopiera länk
Dela