Måndag 20 Sep
Stockholm

Juan Mata stor hjälte i Londonderbyt

Juan Mata, till vänster, firar ett av sina två mål mot Tottenham.
1 av 3
Juan Mata, till vänster, firar ett av sina två mål mot Tottenham. Foto: Lefteris Pitarakis/Scanpix
Men Tottenham var inte utan hopp. William Gallas, till vänster, och Jermaine Defoe, till höger, gjorde varsitt mål och satte Tottenham i ledning.
2 av 3
Men Tottenham var inte utan hopp. William Gallas, till vänster, och Jermaine Defoe, till höger, gjorde varsitt mål och satte Tottenham i ledning. Foto: Tom Hevezi/Scanpix
Gylfi Sigurdsson och resten av Tottenham var förkrossade efter Chelseas vändning.
3 av 3
Gylfi Sigurdsson och resten av Tottenham var förkrossade efter Chelseas vändning. Foto: Tom Hevezi/Scanpix

Chelsea behåller sin serieledning efter ett svängigt Londonderby mot Tottenham som Juan Mata avgjorde med sina två mål på tre minuter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

LONDON. Det var ett riktigt swinging London-derby i eftermiddags när Chelsea gästade White Hart Lane och Tottenham.

Chelsea tog ledningen efter en dryg kvart, men Tottenham kvitterade och tog ledningen direkt i inledningen av den andra halvleken. Men sedan var det dags för Juan Mata-show.

På tre minuter nätade spanjoren två gånger om och såg till att Chelsea återtog ledningen. Inbytte Daniel Sturridge satte spiken i kistan på övertid när han fick rulla in 4-2. Naturligvis var det Juan Mata som assisterade.

– Jag hade verkligen kul därute idag. Vi började inte andra halvlek så bra men vi kämpade hela matchen och det betalade sig, sa Mata till Viasat efter matchen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela