En ganska lugn målskytt. Robin van Persie vägrade fira sitt mål mot Arsenal tidigare i höst.
1 av 2
En ganska lugn målskytt. Robin van Persie vägrade fira sitt mål mot Arsenal tidigare i höst. - Foto: Scott Heppell/Scanpix
Robin van Persie satte tre mål mot Southhampton.
2 av 2
Robin van Persie satte tre mål mot Southhampton. - Foto: SCANPIX

Här sjunger Van Persie hyllningssång till United

Robin van Persie gjorde den förbjudna flytten från Arsenal till Manchester United. Här är klippet som lär reta upp Arsenal-fansen ännu mer.


MANCHESTER. Det är jul. En tid då vi gärna berättar för vänner och bekanta vad de betyder för oss. En tid att visa kärlek mot de som betyder något. Och för Robin van Persie är det en tid att gå på julfest och sjunga hyllningssånger till den nya klubben i hans hjärta.

Robin van Persie gjorde lite drygt 200 matcher för Arsenal. Han blev under förra säsongen fansens stora favorit i på Emirates och vann Premier Leagues skytteliga. I en klubb som på många sätt varit i kris var holländaren det fansen lutade sig på.

Men i somras bestämde sig 29-åringen för att byta klubb. Ny klubbadress blev Manchester United vilket fick många Arsenal-fans att rasa. Det var helt enkelt den förbjudna flytten.

Van Persie har gjort succé i United, det har blivit 13 mål på 18 matcher. Hans nya fans älskar honom, och holländaren älskar fansen. Detta visade han tydligt på Uniteds julfest då han sjöng ut sin kärlek för sitt nya lag. 

Scener som kanske inte riktigt roar Arsenal-fansen som har nog att tänka på med ett lag som går på tomgång.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.