Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1058
reaktioner idag

Walcotts hattrick avgjorde galen match

Theo Walcott blev med sina tre mål matchvinnare i matchen mot Newcastle. Den helt galna matchen slutade till slut 7–3 till London-laget.

1 av 11

Här gör Theo Walcott hattrick på Newcastle.

2 av 11

Stjärnan tog vara på Arsenals frispark och avancerade på egen hand in i starffområdet.

3 av 11

Han utmanade en back och krigade sig förbi.

4 av 11

Han föll och Arsenal ville ha straff. Men Walcott reste sig.

5 av 11

Och lobbade in bollen bakom Tim Crul.

6 av 11

En mästerlig insats av 24-åringen.

7 av 11

Innan dess hade han knorrat in 1–0 på Henry-vis.

8 av 11

Än en gång var Tim Crul chanslös.

9 av 11

Walcott stod för tre mål och två assist.

10 av 11

Wilshere avancerar.

11 av 11

Demba Ba tryckte in en frispark med lite hjälp av Jack Wilshere.

LONDON. Theo Walcott fortsätter att visa god form för sitt Arsenal. I lördagens galna möte mot Newcastle stod 24-åringen för tre mål och två assist. 

Det var en svängig historia på Emirates på lördagen. Arsenal öppnade starkast när Walcott i den 20:e minuten på Henry-manér knorrade in 1–0 till hemmalaget. På läktaren stod upphovsmannen till den typen av mål, Thierry Henry, och applåderade.

Newcastles kvitteringar

Men Newcastle skulle inte lägga sig enkelt. Med lagets stora målkung Demba Ba i spetsen lyckades de kvittera hela tre gånger. 

I den 73:e minuten gjorde Theo Walcott sitt andra mål för kvällen och efter det var det bara Arsenal. Arsene Wenger bytte in Olivier Giroud som med lite hjälp av Theo Walcott kunde göra två mål.

Fullbordat hattrick

Sedean var det dags för Walcott att färdigställa sitt hattrick. I den 90:e minuten fällde David Santone Arsenals Giroud strax utanför Newcastles straffområde. Walcott tog frisparken, slog den kort, fick tillbaka bollen och krigade sig fram till Newcastles mål där han läckert lobbade den över en chanslös Tim Krul

Efter kvällens match lär Arsene Wenger vara allt mer angelägen om att övertyga Walcott att stanna i klubben.