Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
254
reaktioner idag

Suarez bjöd på show i årets sista match

Luis Suarez hade lekstuga när Liverpool bortaslog Queens Park Rangers i årets sista Premier League-match. Med två mål inom loppet av sex minuter avgjorde han matchen.

Liverpool-glädje efter Luis Suarez andra mål.

Här rullar Suarez in sitt första mål bakom ett förvirrat QPR-försvar.

Daniel Agger nickade in 3–0.

Harry Redknapp har en del att fundera över vad som måste göras inför 2013.

LONDON. Liverpool fick klara sig utan sin tränare Brendan Rodgers, som låg hemma i sjukdom. Men det verkade inte vara till någon nackdel för Liverpool, som enkelt kunde slå Queens Park Rangers på Loftus Road.

Luis Suarez snurrade upp ett väldigt förvirrat QPR-försvar två gånger om i den tionde och 16 matchminuten. Efter det var det godnatt för QPR, som inte lyckades skapa mycket alls. Daniel Agger kunde nicka in 3–0 i den 28 minuten och det kunde ha blivit en rejäl utklassning om inte Liverpool dragit ned på tempot resten av matchen.

I och med segern klättar Liverpool nu upp på den övre halvan av tabellen till en niondeplats. De har åtta poäng upp till europaplats, där Tottenham nu ligger på 36 poäng.