Här är tatueringen som har fått engelsmännen att rasa.
Här är tatueringen som har fått engelsmännen att rasa. - Foto: Faksimil/Twitter.com

Se rumptatueringen som hånar Uniteds dödsolycka

Om du ska tatuera dig på fyllan, rista då inte in "München 58" på rumpan. Det har den oaktsamme Liverpool-supportern Paul McCabe lärt sig nu.


LIVERPOOL. Rivaliteten och hatet mellan Manchester Uniteds och Liverpools spelare och fans har varit enorm i flera decennier nu. Men ibland kan det gå till överdrift och bli otäckt.

Efter Liverpools förlustmatch mot United i söndags gick Paul McCabe, med alias Paul_LFC5 på twitter, alldeles för långt. Man kan ju anta att Liverpool-fanet söp sig full, gick till en tatueringsstudio och gjorde en tatuering han kommer att ångra för resten av livet.

Han skriver alltså: "Tror att hatet tog det bästa ur mig i går".

Gaddningen syftar på den flygkrasch som Manchester Uniteds talangfulla lag var med om i München 1958. 23 av 38 passagerare dog varav åtta spelade i Manchester United. 

McCabes tweet fick supportrar från båda lagen att rasa. Han har till och med stängt ner sitt twitterkonto på grund av trycket från arga fans.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter "Blåvitts" chockseger i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

1 timme sedan
Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

2 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

idag 12:04
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.