Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se rumptatueringen som hånar Uniteds dödsolycka

Här är tatueringen som har fått engelsmännen att rasa.

Här är tatueringen som har fått engelsmännen att rasa.

Faksimil/Twitter.com

Sport | 17/01/2013 13:40

Om du ska tatuera dig på fyllan, rista då inte in "München 58" på rumpan. Det har den oaktsamme Liverpool-supportern Paul McCabe lärt sig nu.

LIVERPOOL. Rivaliteten och hatet mellan Manchester Uniteds och Liverpools spelare och fans har varit enorm i flera decennier nu. Men ibland kan det gå till överdrift och bli otäckt.

Efter Liverpools förlustmatch mot United i söndags gick Paul McCabe, med alias Paul_LFC5 på twitter, alldeles för långt. Man kan ju anta att Liverpool-fanet söp sig full, gick till en tatueringsstudio och gjorde en tatuering han kommer att ångra för resten av livet.

Han skriver alltså: "Tror att hatet tog det bästa ur mig i går".

Gaddningen syftar på den flygkrasch som Manchester Uniteds talangfulla lag var med om i München 1958. 23 av 38 passagerare dog varav åtta spelade i Manchester United. 

McCabes tweet fick supportrar från båda lagen att rasa. Han har till och med stängt ner sitt twitterkonto på grund av trycket från arga fans.