Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotbollsproffsets flickvän är "en bisexuell nymfoman"

- 11/02/2013, 14:32 -
The Valleys-deltagare Anna Kelle och Ashley Cole är numera ett par.
1 av 2

The Valleys-deltagare Anna Kelle och Ashley Cole är numera ett par.

Faksimil/Youtube

Cole var tidigare gift med Cheryl.
2 av 2

Cole var tidigare gift med Cheryl.

Ap/SCANPIX

Ashley Cole har kommit över Cheryl – och träffar sin nya wag Anna Kelle från The Valleys. Den brittiska tidningen The Sun undrar dock vad Chelsea-stjärnan ser i sin käresta och skriver att hon är en bisexuell nymfoman.

LONDON. På sin tid var Ashley och Cheryl Cole ett av fotbollsvärldens mest berömda par, nästan i klass med kungen och drottningen Beckham. Men det är över sedan 2010. Nu träffar i stället Ashley en bisexuell nymfoman, enligt The Sun.

The Valleys-tjejen Anna Kelle och han har träffats i över två veckorna nu och de firade Chelseas 4–1-seger tillsammans ute i London-natten. 

– De gick i från resten av gruppen. Ashley hade sin arm runt henne hela kvällen och kunde inte sluta kyssa henne. De såg förälskade ut och viskade i varandra öron, säger ett vittne till The Sun. 

The Sun verkar tveksamma till Coles nya kärlek. Enligt tidningen har hon gjort tre bröstjobb, är bisexuell och ska en gång ha sagt: "Jag har en stor sexlust. Tjejerna kallade mig förr för nymfomatisk". 

The Sun frågar sig dessutom vad Cole kan se i henne.