Rafael satte ett riktigt magiskt skott från långt håll.
Rafael satte ett riktigt magiskt skott från långt håll. - Foto: Ap / Lefteris Pitarakis / Scanpix

Dunderskott när United drog ifrån ligatoppen

Manchester United stod som segrare mot Queens Park Rangers efter ett hårt långskott av Rafael och ett mål från Ryan Giggs.

Det var i den 26:e minuten som Manchester Uniteds Rafael satte en riktigt dunderkanon efter att motståndarlagets målvakt Julio Cesar boxat ut bollen.

Rafael tryckte av skottet på volley och bollen åkte rakt upp i Queens Park Rangers högra kryss.

Nästa mål kom först i andra halvlek när veteranen Ryan Giggs utökade till 2-0 med tio minuter kvar att spela.

Detta innebär att United drar iväg ännu mer - och ligger nu 15 poäng före tvåan Manchester City, som har en match mindre spelad.

/

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.