Söndag 20 Jun
Stockholm

Här försöker supportern Schwarzenegger-knocka – en häst

Newcastle-fanset attackerade en polishäst – en attack poliserna åtgärdade.
1 av 3
Newcastle-fanset attackerade en polishäst – en attack poliserna åtgärdade. Foto: Faksimil/Youtube
Med ett hårt knytnävsslag försökte han få hästen på fall.
2 av 3
Med ett hårt knytnävsslag försökte han få hästen på fall. Foto: Faksimil/Youtube
Istället blev det mannen som blev nedtagen på marken.
3 av 3
Istället blev det mannen som blev nedtagen på marken. Foto: Faksimil/Youtube

Blir du arg och besviken när ditt lag förlorar? Har du svårt att hålla tillbaka frustrationen? Ett tips bara: Försök inte att nita en polishäst – det slutar med både skam och blåmärken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NEWCASTLE. Paulo Di Canios firade efter den mycket viktiga och prestigefyllda 3–0-segern för Sunderland mot Newcastle i Tyne-Wear derbyt är det väl knappast någon som har missat. Den omdiskuterade tränaren fullkomligt exploderade när hans nya klubb gjorde mål och äntligen fick vinna.

Alla delade dock inte Di Canios glädje efter matchen. Newcastle-fans ställde till med mycket bråk i centrala Newcastle där ett stort slagsmål med poliser inträffade. Enligt The Daily Telegraph arresterades 29 personer efter skandalscenerna.

– Det var skrämmande och komplett kaos. Fansen kastade bengaler och sten. De tände eld på soptunnor och fick polishästarna att bli livrädda, sa ett vittne till Daily Telegraph.

En man var så arg och besviken att han lät sitt ursinne gå ut över en polishäst. Med ett hårt knytnävsslag försökte han få hästen på fall men det slutade med att han mötte polisernas vrede istället.

Mannens idiotiska slag:


Newcastle-fanset försökte förmodligen efterlikna en hjälte från filmvärlden – Conan The Barbarian – som spelas av ingen mindre än Arnold Schwarzenegger. Det finns nog dock få i världen som tycker att det mannen gjorde var hjältemodigt på något sätt.

Conan The Barbarian slår en häst:


Kommentera
Kopiera länk
Dela