Söndag 9 Maj
Stockholm

Har Villas-Boas fått ett nytt jobb? Nej, det är en svensk meteorolog

En bild på svenske meteorologstudenten Nitzan Cohen sprids som en löpeld på Twitter på grund av hans slående likhet med Tottenhams sparkade tränare André Villas-Boas.
1 av 5
En bild på svenske meteorologstudenten Nitzan Cohen sprids som en löpeld på Twitter på grund av hans slående likhet med Tottenhams sparkade tränare André Villas-Boas. Foto: Bildbyrån/Twitter
Villas-Boas fick sparken efter 0–5-förlusten mot Liverpool i söndags.
2 av 5
Villas-Boas fick sparken efter 0–5-förlusten mot Liverpool i söndags. Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Många skämtar om att Villas-Boas har fått ett nytt jobb som meteorolog. Men det är 26-årige meteorologen Nitzan Cohen.
3 av 5
Många skämtar om att Villas-Boas har fått ett nytt jobb som meteorolog. Men det är 26-årige meteorologen Nitzan Cohen. Foto: Twitter
Cohen förstår att folk tycker att han "liknar honom lite".
4 av 5
Cohen förstår att folk tycker att han "liknar honom lite". Foto: Faksimil/TV4
Vad tycker du om likheten?
5 av 5
Vad tycker du om likheten?. Foto: Faksimil/TV4

Storförlusten blev för mycket. Tottenhams manager André Villas-Boas fick sparken under dagen. Men i England skämtar man redan om att han har hittat ett nytt jobb – som meteorolog i svenska TV4.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blytunga nederlaget mot Liverpool under söndagen blev för mycket Tottenhams ordförande Daniel Levy. Under måndagen tog han och styrelsen beslutet att sparka klubbens tränare André Villas-Boas.

Ingen chock för Tottenhams supportrar. Desto mer förvånade blev de när de såg att portugisen har funnit ett nytt jobb på bara några timmar som meteorologTV4. På Twitter delar många en bild på Villas-Boas svenske dubbelgångare – meteorologstudenten Nitzan Cohen.

TV4:s 26-årige meteorolog var road av nyheten när Nyheter24 fick tag på honom och säger att han "förstår att folk tycker att jag liknar honom lite".

– Jag tycker bara det är roligt! Jag har en del bekanta i England, vore ännu roligare om någon av dem upptäckte detta.

Faktum är att han har hört om likheten tidigare – av TV4-profilen Patrick Ekwall.

– Jo, jag har faktiskt det. Sportjournalisten Patrick Ekwall hade tydligen twittrat något om likheten för en tid sedan.

Cohen är själv intresserad av att följa VM- och EM-turneringarna och följer gärna Argentina, Brasilien eller Spanien men just Villas-Boas har han inte följt särskilt noga.

– Jag har faktiskt inte så mycket koll på André Villas-Boas sen tidigare, det var först efter Patrick Ekwalls inlägg han blev känd för mig.

Riskerar du också att få sparken nu du med?

– Haha, förhoppningvis inte!

Kommentera
Kopiera länk
Dela