Stockport County spelar numera i North Conference.
Stockport County spelar numera i North Conference. - Foto: Stuart Crump/Bildbyrån

Arg lapp till grannarna på läktaren: "Snälla tvätta er och byt kläder"

Några trogna supportrar till Stockport County störde sig på nyblivna grannar på läktaren. Då skrev de en lapp. En ganska elak lapp.


Den klassiska engelska fotbollsklubben Stockport County har haft en jobbig tid de senaste åren. Först fick klubben, som grundades 1883, stora ekonomiska problem. Sedan rasade föreningen även i seriesystemen. 

Nu spelar Stockport i North Conference, som står utanför de professionella ligorna i England. Men problemen verkar inte stanna där. Nu har uppenbarligen även supportrarna börjat störa sig på varandra.

Det var på Edgeley Park, Stockport Countys klassiska arena, som ett par åskådare tröttnade på sina illaluktande nyblivna grannar – och skrev en sansad men ganska elak lapp om det. De placerade sedan lappen på säsongskortsinnehavarnas platser.

"Finns inget sätt att skriva det här utan att såra era känslor"

"Till: De två killarna i svarta läderjackor som på senare tid sitter på några av platserna här. Ursäkta. Det finns inget sätt att skriva det här utan att såra era känslor, men en eller båda av er stinker och det förstör upplevelsen för alla runt omkring er. Många av oss har säsongskort och det är väldigt orättvist att vi tvingas tillbringa de bästa delarna av två timmar under varje match med en unken lukt som den här runt oss. Snälla, tvätta er och byt kläder eller sitt någon annanstans. Tack. Och ja, det är riktigt illa".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!