Tre lyckliga målskyttar. Andrea Pirlo, till vänster, gjorde första målet, Arturo Vidal i mitten gjorde det andra och Alessandro Matri till höger gjorde det tredje. - Foto: Massimo Pinca/Scanpix
Jobbigt värre för Roma-spelarna, men desto roligare för Juventus-spelarna.
Jobbigt värre för Roma-spelarna, men desto roligare för Juventus-spelarna. - Foto: Massimo Pinca/Scanpix
Francesco Totti hade det tufft i kvällens möte mot Juventus.
Francesco Totti hade det tufft i kvällens möte mot Juventus. - Foto: Massimo Pinca/Scanpix

Juventus svit fortsätter

Juventus ångar på i Serie A. Mot Roma gjorde de processen kort och ledde med 3-0 redan efter 20 minuter.

TURIN. Juventus fortsätter att tuffa på obesegrade i Serie A. När Roma kom till Turin på besök i kväll gjorde de processen kort med gästerna. På åtta minuter i första halvlek gjorde de tre mål och punkterade matchen.

1-0 kom från Andrea Pirlo i den elfte minuten. Innan matchklockan hade slagit 20 minuter hade Arturo Vidal och Alessandro Matri gjort 2-0 och 3-0. Matchen var i princip över där, även om Roma försökte göra det lite spännande med ett reduceringsmål på straff i den 69:e minuten.

Juventus har alltså spelat 45 matcher i Serie A utan att förlora och leder Serie A tre poäng före Napoli. Napoli möter Sampdoria, som ligger på tredje plats, i morgon.