Zlatan drack kaffe - mitt under matchen

- 04/12/2012, 17:49
1 av 4

Ibra och Viera kom bra överens. José Coelho och Zlatan gick däremot inte lika bra ihop.
2 av 4

Ibra och Viera kom bra överens. José Coelho och Zlatan gick däremot inte lika bra ihop.

AP

José Coelho är inget större fan av Zlatan.
3 av 4

José Coelho är inget större fan av Zlatan.

AP

22-åringen beskriver Zlatan som arrogant.
4 av 4

22-åringen beskriver Zlatan som arrogant.

AP

Att svenskar har ett speciellt förhållande till kaffe är knappast en nyhet. Men frågan är om inte Zlatan tar det hela till nya höjder? Stjärnan beställde en kopp - under pågående match.

MILANO. Jodå, även Zlatan Ibrahimovic unnar sig en kopp kaffe lite då och då. Faktum är att stjärnan blev så kaffesugen under en match med Inter att han beställde in en kopp mitt i ett Inter-anfall. Denna ofiltrerade sanning berättar den förre Interspelaren José Coelho, 22.

– Det här såg jag med egna ögon eftersom jag satt på bänken. Inter spelade hemma när Zlatan kom fram till bänken och bad om en kopp kaffe medan spelet pågick. Vad hände? De hämtade en kopp till honom och han stod vid sidlinjen och drack det medan Inter anföll, säger han till O Globo.

"Han är arrogant"

Coelho som nu mera spelar i Moldavien och laget FC Sheriff Tiraspol tillhör inte ett av Zlatans största fan. 22-åringen kallar bland annat svensken för arrogant.

– Han är arrogant och döljer aldrig att han anser sig vara överlägsen alla andra, säger José Coelho.

Bad om tröja

Han berättar bland annat om ett tillfälle då Mario Balotelli, som delade rum med Coelho i Inter, frågat om Zlatan kunde ta Cristiano Ronaldos tröja efter en match mot Manchester United.

– En gång på flyget till Manchester frågade Mario honom om han ville byta matchtröja med Ronaldo (Cristiano, då i Manchester United). Annars ville han själv göra det. Då sade Ibrahimovic ”jag vet inte, men jag gör det bara om Cristiano frågar mig om min tröja”, säger José Coelho till O Globo.