1 av 4
Ibra och Viera kom bra överens. José Coelho och Zlatan gick däremot inte lika bra ihop.
2 av 4
Ibra och Viera kom bra överens. José Coelho och Zlatan gick däremot inte lika bra ihop. - Foto: AP
José Coelho är inget större fan av Zlatan.
3 av 4
José Coelho är inget större fan av Zlatan. - Foto: AP
22-åringen beskriver Zlatan som arrogant.
4 av 4
22-åringen beskriver Zlatan som arrogant. - Foto: AP

Zlatan drack kaffe - mitt under matchen

Att svenskar har ett speciellt förhållande till kaffe är knappast en nyhet. Men frågan är om inte Zlatan tar det hela till nya höjder? Stjärnan beställde en kopp - under pågående match.


Pelé håller med:

José Coelho får stöd av brassen Pelé som spelade i Inter mellan åren 2007 - 2008. Under sin tid i klubben delade brassen badrum med Ibrahimovic.

– Han är en provokatör och jag håller med om att det är problematiskt för många. Det är omöjligt att få honom att försvara, säger Pelé till O Globo

MILANO. Jodå, även Zlatan Ibrahimovic unnar sig en kopp kaffe lite då och då. Faktum är att stjärnan blev så kaffesugen under en match med Inter att han beställde in en kopp mitt i ett Inter-anfall. Denna ofiltrerade sanning berättar den förre Interspelaren José Coelho, 22.

– Det här såg jag med egna ögon eftersom jag satt på bänken. Inter spelade hemma när Zlatan kom fram till bänken och bad om en kopp kaffe medan spelet pågick. Vad hände? De hämtade en kopp till honom och han stod vid sidlinjen och drack det medan Inter anföll, säger han till O Globo.

"Han är arrogant"

Coelho som nu mera spelar i Moldavien och laget FC Sheriff Tiraspol tillhör inte ett av Zlatans största fan. 22-åringen kallar bland annat svensken för arrogant.

– Han är arrogant och döljer aldrig att han anser sig vara överlägsen alla andra, säger José Coelho.

Bad om tröja

Han berättar bland annat om ett tillfälle då Mario Balotelli, som delade rum med Coelho i Inter, frågat om Zlatan kunde ta Cristiano Ronaldos tröja efter en match mot Manchester United.

– En gång på flyget till Manchester frågade Mario honom om han ville byta matchtröja med Ronaldo (Cristiano, då i Manchester United). Annars ville han själv göra det. Då sade Ibrahimovic ”jag vet inte, men jag gör det bara om Cristiano frågar mig om min tröja”, säger José Coelho till O Globo.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

NHL: Arizona flyttar till Utah

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.