Här briljerar Balotelli bakom pianot – men är det på riktigt?

Fotbollsvärlden häpnas. Mario Balotelli kan spela piano. Fast är det verkligen på riktigt?


Mario Balotelli slutar aldrig att förvåna. Milans ständigt uppmärksammade anfallare har tidigare haft problem med att få på sig en träningsväst och att slå in julklappar

Men i en ny video ser man 22-åringen spela den italienska nationalsången – på ett piano – inför en närmast helt oberörd Andrea Pirlo

Dock, väcker vi på Nyheter24, misstankar om att videon är riggad. Att Balotelli sitter vid ett piano, det är det ingen tvekan om. Men är det verkligen han som spelar?

Titta på videon och se om du upptäcker samma tveksamheter som oss. 


Såg du det?

När Balotelli först dyker upp bakom pianot har han sin dragkedja på sin huvudtröja uppdragen. När sedan kameran försvinner bakom ryggen på Pirlo kan man tydligt se att dragkedjan på huvudtröjan inte är stängd.

Daily Mail skriver dessutom att videon är en kommande reklamfilm men utan att lämna några fler uppgifter än så. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.