Den formstarka anfallaren tillsammans med familjen och två allmänt starka seriefigurer.
1 av 3
Den formstarka anfallaren tillsammans med familjen och två allmänt starka seriefigurer. - Foto: Faksimill. Facebook: Parc Aterix
Ibra gjorde två mål i matchen mot SC Bastia.
2 av 3
Ibra gjorde två mål i matchen mot SC Bastia. - Foto: © BildbyrŒn / Michel Maestracci / Icon Sport
Zlatan passade på att njuta av det härliga höstvädret tillsammans med familjen.
3 av 3
Zlatan passade på att njuta av det härliga höstvädret tillsammans med familjen. - Foto: Stella Pictures

Zlatan firade segern - med Asterix och Obelix

Hur firar man bäst en seger? Brassar föredrar att festa, Anders Svensson unnar sig lite tacos och Zlatan Ibrahimovic hälsar på Asterix och Obelix.


Parc Asterix

Parc Asterix är ett nöjesfält som ligger lite drygt tre mil norr om paris. Namnet har nöjesfältet fått från seriefigurerna Asterix och Obelix. Nöjesfältet erbjuder en mängd olika karuseller och berg- och dalbanor för stora som små.

PARIS. Efter att ha vunnit matchen mot SC Bastia med 4-0 och själv dundrat in två mål tyckte PSG:s anfallare Zlatan Ibrahimovic att det var läge att ta med familjen på tivoli. Sagt och gjort, tillsammans med barnen, Helena Seger och Zlatans yngre bror besökte Ibrahimovic nöjesfältet Parc Asterix, hemmaboning för Asterix och Obelix.

Körde järnet

Väl på plats passade familjen på att njuta av det vackra höstvädret, åka karuseller och även bli fotograferade tillsammans med Asterix och Obelix. Bilden på gänget åkte direkt upp på Parc Asterix Facebooksida och har nu drygt 1100 personer som "gillar" bilden. Det kan jämföras med en annan bild på Parc Asterix Facebooksida som har lite drygt 90 gillare.

"Zlatan Ibrahimovic tog vara på solskenet för att köra järnet med familjen här i söndags. Och hur tillbringande ni er helg?" skriver Parc Asterix som bildtext till fotografiet som förevigade PSG:s superstjärna när han besökte nöjesfältet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!