Zlatan retas med sina gamla lagkamrater i Milan.
1 av 3
Zlatan retas med sina gamla lagkamrater i Milan. - Foto: Ap/SCANPIX
30-åringen påpekar att det var en svensk som gjorde mål mot dem.
2 av 3
30-åringen påpekar att det var en svensk som gjorde mål mot dem. - Foto: BildbyråŒn / Michel Maestracci / Icon Sport
Och det var ju Mathias Ranegie.
3 av 3
Och det var ju Mathias Ranegie. - Foto: Bildbyrån/ RICHIARDI FOTOCRONACHE

Retstickan Zlatan jävlas med gamla klubben

Som om inte Milan hade nog problem. Nu retar den förre skyttekungen och Milan-spelaren Zlatan Ibrahimovic sina gamla lagkamrater – efter Mathias Ranegies mål.


PARIS. I sin första match från start slog Mathias Ranegie till med en dundersuccé. Ett mål och en fixad straff – mot självaste Milan. Något som fick Zlatan Ibrahimovic att sms:a sina gamla lagkamrater i Milan. Enligt Gazzetta dello Sport gav den 30-årige svensken först sitt stöd till Milan som ligger på 15.e plats i tabellen efter fyra spelade omgångar. Men supersvensken kunde inte låta bli att reta sina lagkamrater heller.

"Ni såg att det var en svensk, en landsman till mig, som gjorde mål på er va?!", skriver Zlatan enligt Gazzetta dello Sport.

Även källor inom Milan bekräftar att Zlatan har hört av sig till representanter för klubben.

– Det är naturligt, han hade många vänner bland spelarna. Ibra var besviken på hur allt gick till i somras men kompisar är kompisar. Och Zlatan gillar att retas. Vi kan ta det även om det är en tung tid i klubben nu, säger Milan-representanten till Aftonbladet

/
/
PSG
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

2 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.