Kosovare välkomnades till PSG av Zlatan och Leonardo.
1 av 3
Kosovare välkomnades till PSG av Zlatan och Leonardo. - Foto: Faksimil/Twitter.com
Den 23-åriga anfallare köptes av PSG för fyra dagar sedan.
2 av 3
Den 23-åriga anfallare köptes av PSG för fyra dagar sedan. - Foto: Bildbyrån / Daniel Stiller
Kanske kan Zlatan och Asslani stötta och hjälpa varandra i fortsättningen.
3 av 3
Kanske kan Zlatan och Asslani stötta och hjälpa varandra i fortsättningen. - Foto: AP/SCANPIX

PSG:s nya svenska stjärna välkomnas av Zlatan

För fyra dagar sedan gjorde Paris Saint-Germain klart med nästa svenska storstjärna. Kristianstads Kosovare Asslani anlände till Paris för bara någon dag sen – och välkomnades av Zlatan Ibrahimovic.


PARIS. Paris Saint-Germains ägare Nasser Al-Kelaifi har gjort en storsatsning på klubben sedan han köpte den för två år sedan. Hans främsta mål var att göra herrlaget till ett av Europas topplag – men han vill vårda klubbmärket ömt. Både inom handbollen och damfotbollen har PSG gjort storsatsningar. För fyra dagar sedan köpte den franska klubben svenskan Kosovare Asslani efter att tränaren Farid Benstiti handplockat henne. 

Under gårdagen var Asslani på plats i Paris – och fick direkt träffa storstjärnan Zlatan Ibrahimovic och PSG:s sportchef Leonardo

https://twitter.com/KosovareAsllani/status/250649469903835136

Asslani, som har jämförts med Zlatan, betonar dock att hon vill gå sin egen väg.

– Det är många som använder liknelser med Zlatan, det handlar väl om att vi har utländskt ursprung och säger vad vi tycker. Vi ska fotograferas ihop med herrlaget i veckan så då får jag väl träffa honom. Men jag vill inte glida på hans våg, sa hon till Aftonbladet innan den här bilden togs.

Hur som helst dansar den 23-åriga svenskan med de stora elefanterna nu.

/
PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

CL-guide: Snackisarna inför dramatiska returer

Oskarshamns poängkung stannar i SHL

2 timmar sedan
Oskarshamns forwardsstjärna Patrik Karlkvist följer inte med klubben ner i hockeyallsvenskan. 31-åringen är klar för spel i SHL-laget Örebro och har skrivit på ett treårskontrakt med närkingarna.

Misstänkt skandal i Peking – lät kines vinna

2 timmar sedan
Pekings halvmaraton har inlett en utredning av den egna tävlingen efter att märkliga bilder från upploppet fått spridning på nätet. Kinesen He Jien vann – men såg ut att få segern till skänks.

Ludmila talar ut – i bok och dokumentär

3 timmar sedan
Ludmila Engquists uppgång och fall väckte starka känslor för snart ett kvartssekel sedan. Nu talar hon ut, i en SVT-dokumentär och i en bok. Det är den märkligaste och mäktigaste historia jag har sprungit på, säger medförfattaren Henrik Johnsson.

OS-klara Rissveds vann världscupspremiären

3 timmar sedan
Den OS-klara mountainbikestjärnan Jenny Rissveds fick en lysande start på världscupsäsongen. Svenskan vann premiären i den olympiska cupen (XCO) i brasilianska Mairiporã.

Macron: OS-invigningen kan flyttas

idag 09:02
Säkerhetshot kan flytta OS-invigningen i Paris. Det säger Frankrikes president Emmanuel Macron i en intervju. Det finns en plan B och en plan C, säger han.