Zlatan Ibrahimovic blir med stor sannolikhet bänkad mot Bastia.
1 av 5
Zlatan Ibrahimovic blir med stor sannolikhet bänkad mot Bastia. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN
Carlo Ancelotti vill bara spela med spelare som har tränat med laget under veckan.
2 av 5
Carlo Ancelotti vill bara spela med spelare som har tränat med laget under veckan. - Foto: Fred Porcu / Icon Sport / BILDBYRÅN
Zlatan spelade 45 minuter för Sverige i träningslandskampen mot Argentina i onsdags.
3 av 5
Zlatan spelade 45 minuter för Sverige i träningslandskampen mot Argentina i onsdags. - Foto: © Bildbyrån / DANIEL STILLER/ BILDBYRÅN
Även nyförvärvet Lucas Moura ser ut att bli bänkad.
4 av 5
Även nyförvärvet Lucas Moura ser ut att bli bänkad. - Foto: © Bildbyrån - COP 75 - SWEDEN ONLY / BILDBYRÅN
Får se hur det går för PSG i kväll utan Zlatan från start.
5 av 5
Får se hur det går för PSG i kväll utan Zlatan från start. - Foto: Manuel Blondeau / Icon Sport / Manuel Blondeau/AOP.Press

Zlatan blir bänkad mot Bastia

PSG har ett tätt schema nu med ligamatch i kväll och Champions League nästa vecka. Därför säger tränaren Carlo Ancelotti att han kommer vila flera nyckelspelare.


PSG–Bastia

Paris Saint-Germain leder Ligue 1 med tre poäng framför tvåan Lyon och för att hålla avståndet bör de ta tre poäng. Bastia, på 13:e plats i tabellen, å andra sidan kämpar för att hålla ett betryggande avstånd till nedflyttningsplatserna. 

PARIS. För att inte slita på Zlatan Ibrahimovic valde Erik Hamrén att bara spela honom i en halvlek i träningslandskampen mot Argentina i onsdags. Den största anledningen till det var att Paris Saint-Germain spelar ligamatch mot Bastia under fredagen. 

Men nu ser det ut som att Zlatan inte kommer att få starta matchen mot Bastia  i alla fall. PSG:s tränare Carlo Ancelotti vill nämligen bara starta med spelare som har tränat med laget under veckan.

– Jag kommer att fokusera på spelare som har tränat på Camp des Loges den här veckan, säger han enligt den franska tidningen Le Parisien

Zlatan, tillsammans med Lucas Moura, missade även torsdagens träning med laget och ser ut att bli bänkade till förmån för Kevin Gameiro och Jérémy Menez.

En stor anledning till Ancelottis beslut, om nu Zlatan får vila, är troligen att PSG möter Valencia borta i den första åttondelsfinalen av Champions League på tisdag. 

Kika på klippet för att se höjdpunkterna från PSG:s 4–0-seger mot Toulouse.


/
PSG
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!