En bråkig dag för Ibrahimovic. - Foto: © BildbyrŒn - COP 75 - SWEDEN ONLY / Amandine Noel / Icon Sport
Marquinhos blev målskytt. - Foto: SCANPIX / Ap
Zlatan gruffar med Aymen Abdennour.
Zlatan gruffar med Aymen Abdennour. - Foto: © BildbyrŒn - COP 75 - SWEDEN ONLY / Amandine Noel / Icon Sport

Zlatan mållös och utbytt när PSG vann

PSG hemmaslog Toulouse men Zlatan Ibrahimovic hade inte någon speciellt bra dag på jobbet. I stället fick sommarens nyförvärv prestera.

PARIS. Zlatan Ibrahimovic bar lagkaptensbindeln när hans Paris Saint-Germain tog emot Toulouse hemma på Parc des Princes. PSG vann matchen men storstjärnan hade inte någon av sina större kvällar.

Under matchens första halva utmärkte sig svensken mest genom att bli osams med gästernas mittback Aymen Abdennour, i övrigt hade han liksom resten av PSG svårt att ta sig in i matchen mot ett tillbakadraget Toulouse.

Zlatan utbytt

Men det skulle bli ett mål innan paus. Efter en tilltrasslad situation kunde nye mittbacken Marquinhos slå in 1-0 till hemmalaget från nära håll med ungefär fem minuter kvar att spela av den första halvleken.

I den andra halvleken missade Ibrahimovic några halvchanser, fortsatte att bråka med försvarsspelarna i Toulouse och byttes slutligen ut mot sommarens storvärvning Edison Cavani i den 69:e matchminuten.

Ersättaren gjorde mål

En Cavani som mindre en tio minuter senare fick med sig en feldömd straff, en straff som han själv slog i mål och matchen var avgjord. Luften gick ur gästerna fullständigt och resten av matchen spelades bara av.

Segern innebär att PSG nu går upp i serieledning i franska Ligue 1.