Daniel Podence poängräddare för Wolverhampton

Nottingham Forests Brennan Johnson gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Wolverhampton i Premier League. I andra halvlek jobbade sig Wolverhampton in i matchen, och kvitterade genom Daniel Podence med 8 minuter kvar av matchen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Matchen var mållös till Nottingham Forest tog ledningen i 37:e minuten, genom Brennan Johnson. Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Wolverhampton genom Daniel Podence. 1-1-målet blev matchens sista.

Nottingham Forest har två oavgjorda och tre förluster och 5–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Wolverhampton har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad. Det här var Nottingham Forests nionde oavgjorda match den här säsongen.

Nottingham Forest ligger på 14:e plats i tabellen efter matchen, medan Wolverhampton är på 13:e plats.

Tisdag 4 april 20.45 spelar Nottingham Forest borta mot Leeds. Wolverhampton möter Chelsea hemma på Molineux Stadium lördag 8 april 16.00.