Daniel Podence poängräddare för Wolverhampton

Publicerades: 2 Apr, 09:00, Uppdaterades: 6 Apr, 12:09

Nottingham Forests Brennan Johnson gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Wolverhampton i Premier League. I andra halvlek jobbade sig Wolverhampton in i matchen, och kvitterade genom Daniel Podence med 8 minuter kvar av matchen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.


Matchen var mållös till Nottingham Forest tog ledningen i 37:e minuten, genom Brennan Johnson. Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Wolverhampton genom Daniel Podence. 1-1-målet blev matchens sista.

Nottingham Forest har två oavgjorda och tre förluster och 5–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Wolverhampton har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad. Det här var Nottingham Forests nionde oavgjorda match den här säsongen.

Nottingham Forest ligger på 14:e plats i tabellen efter matchen, medan Wolverhampton är på 13:e plats.

Tisdag 4 april 20.45 spelar Nottingham Forest borta mot Leeds. Wolverhampton möter Chelsea hemma på Molineux Stadium lördag 8 april 16.00.

Senaste nytt

Salmings karriärstvist – satsar på höjdhopp

1 timme sedan

Grant om herrdominansen: "De har missat"

2 timmar sedan
Herrgolfarna fortsätter att dominera i Scandinavian Mixed. Titelförsvararen Linn Grant förstår varför. Det är inte många hål där jag har fördel av att stå längre fram, säger hon.

Elfsborgs sköna maj – spelare och tränare prisas

3 timmar sedan
Det går bra för Elfsborg. Det ger utdelning på flera fronter. Klubben skuggar Malmö FF i allsvenskan och Jacob Ondrejka och Jimmy Thelin får individuella utmärkelser.

Manchester City – klubben som väcker känslor

3 timmar sedan
Beundran, avund, till och med förakt. Manchester City väcker starka känslor. Det är upp till var och en och förhålla sig till klubben men krasst sett till det sportsliga kan det slås fast: Managern Pep Guardiola har byggt ett världslag.

Laimer byter Leipzig mot Bayern München

3 timmar sedan
Konrad Laimer och Emil Forsberg skiljs åt. Mittfältaren lämnar Leipzig och har skrivit på för fyra år i tyska mästarklubben Bayern München. Men snart ses de igen – i Wien.

Han blir ny sportchef i "Bajen" efter Jansson

idag 11:36
Det blir Mikael Hjelmberg som tar över som tillförordnad sportchef i allsvenska Hammarby efter Jesper Jansson.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.