Manchester United vann mot Chelsea FC
Manchester United vann mot Chelsea FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester United segrade mot Chelsea på hemmaplan

Manchester United vann torsdagens match hemma mot Chelsea i Premier League i fotboll. I halvtid ledde laget med 2-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4-1.

Därmed har Manchester United vunnit fem matcher i rad på hemmaplan.

Manchester United tog en tidig ledning. Casemiro slog till, redan i sjätte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 på stopptid i första halvleken, genom Anthony Martial på pass av Jadon Sancho. Det dröjde till den 73:e minuten innan Bruno Fernandes på straff ökade ledningen.

Marcus Rashford ökade Manchester Uniteds ledning med knappa kvarten kvar.

Reduceringen till 4-1 kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Joao Felix slog till och gjorde mål för Chelsea. Fler mål än så blev det inte för Chelsea.

Manchester United har tre segrar och två förluster och 7–3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Chelsea har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–11 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Manchester United på tredje plats i tabellen, och Chelsea är på tolfte plats.

På söndag 28 maj 17.30 spelar Manchester United hemma mot Fulham, och Chelsea hemma mot Newcastle.