Will Hughes räddade poäng när Crystal Palace kryssade

I halvtid ledde Nottingham Forest matchen på bortaplan i Premier League i fotboll mot Crystal Palace med 1-0, efter mål av Taiwo Awoniyi. Men i andra halvlek jobbade sig Crystal Palace in i matchen, och kvitterade genom Will Hughes med 24 minuter kvar av matchen. Matchen slutade 1-1.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän gästerna Nottingham Forest tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Taiwo Awoniyi på pass av Morgan Gibbs-White. I 66:e minuten slog Will Hughes till, på pass av Michael Olise och kvitterade för Crystal Palace. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Crystal Palace har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 9–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nottingham Forest har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 9–8 i målskillnad. Det här var Crystal Palaces tolfte oavgjorda match den här säsongen.

Serien är nu färdigspelad. Crystal Palace slutar på elfte plats, och Nottingham Forest på 16:e plats.