AFC Bournemouth förlorade mot Arsenal FC
AFC Bournemouth förlorade mot Arsenal FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Arsenal tog kommandot från start mot Bournemouth

Arsenal hade greppet från start i matchen i Premier League i fotboll mot Bournemouth på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-0 (2-0) borta på Vitality Stadium.

Det betyder att Arsenal ännu inte har förlorat den här säsongen, efter fem vinster och två oavgjorda matcher.

Arsenal gjorde första målet. Bukayo Saka slog till, redan i 17:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 alldeles före halvtidspausen, genom Martin Ödegaard på straff. Direkt efter pausen nätade Kai Havertz på straff och ökade Arsenals ledning.

Till slut kom också 0-4 genom Benjamin White som ökade Arsenals ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Bournemouth ligger på 18:e plats i tabellen efter matchen, medan Arsenal ligger på tredje plats.

Nästa motstånd för Bournemouth är Everton. Lagen möts lördag 7 oktober 16.00 på Goodison Park. Arsenal tar sig an Manchester City hemma söndag 8 oktober 17.30.