Nottingham Forest spelade lika mot Luton Town FC
Nottingham Forest spelade lika mot Luton Town FC - Foto: Anthony Devlin Photography / Alamy

Adebayo poängräddare på övertid för Luton mot Nottingham Forest

Det såg ut att bli förlust för Luton på lördagen när laget mötte Nottingham Forest i Premier League i fotboll på City Ground. Hemmalaget ledde med 2-1 i slutet av matchen. Men på övertid slog Elijah Adebayo till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Luton.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Chris Wood till och gav Nottingham Forest ledningen.

Chris Wood, återigen, ökade Nottingham Forests ledning med knappa kvarten kvar.

Med sju minuter kvar att spela reducerade Luton genom Chiedozie Ogbene.

Bara sju minuter senare var det Elijah Adebayo som såg till att laget kvitterade till 2-2. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Nottingham Forests fjärde oavgjorda match den här säsongen.

För Nottingham Forest gör resultatet att man nu ligger på 15:e plats i tabellen, medan Luton är på 17:e plats.

På söndag 29 oktober 15.00 spelar Nottingham Forest borta mot Liverpool, och Luton borta mot Aston Villa.