Aston Villa vann mot West Ham Utd
Aston Villa vann mot West Ham Utd - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Douglas Luiz tvåmålsskytt när Aston Villa vann

Aston Villa vann mötet med West Ham hemma med 4-1 (1-0) på söndagen i Premier League i fotboll.

Segern var Aston Villas fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Aston Villa tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Douglas Luiz framspelad av Ollie Watkins. Direkt efter pausen slog Douglas Luiz till ännu en gång på straff och ökade lagets ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Jarrod Bowen träff och reducerade åt West Ham. Men mer än så orkade West Ham inte med.

I den 74:e minuten ökade Ollie Watkins ledningen.

4-1-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Leon Bailey slog till och gjorde mål framspelad av Youri Tielemans. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Det här betyder att Aston Villa ligger på femte plats i tabellen, och West Ham är på nionde plats.

Aston Villa tar sig an Luton i nästa match hemma söndag 29 oktober 15.00. West Ham möter samma dag 14.00 Everton hemma.