Chelsea FC förlorade mot Brentford
Chelsea FC förlorade mot Brentford - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Brentford vann mot Chelsea på Stamford Bridge

Efter en mållös första halvlek avgjorde Brentford matchen mot Chelsea i andra halvlek. Till slut vann Brentford lördagens bortamatch i Premier League med 2-0.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Ethan Pinnock framspelad av Bryan Mbeumo gav Brentford ledningen.

0-2-målet kom på stopptid, när Bryan Mbeumo slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Båda lagen har nu två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, Chelsea med 8–6 och Brentford med 8–6 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet elfte plats i tabellen. Brentford är på tionde plats.

Chelsea tar sig an Tottenham i nästa match borta måndag 6 november 21.00. Brentford möter West Ham hemma lördag 4 november 16.00.