Wolverhampton Wanderers FC spelade lika mot Newcastle
Wolverhampton Wanderers FC spelade lika mot Newcastle - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Wolverhampton fixade kryss hemma mot Newcastle

Newcastle hade ledningen i halvtid med 2-1 borta mot Wolverhampton i Premier League i fotboll. Men i andra halvlek kom Wolverhampton mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Newcastle.

Matchen var mållös till Newcastle tog ledningen i 22:a minuten, genom Callum Wilson.

Wolverhampton kvitterade till 1-1 i 36:e minuten, genom Mario Lemina framspelad av Pedro Neto.

Newcastle tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, återigen genom Callum Wilson på straff. Det dröjde till den 71:a minuten innan Hwang Hee-chan kvitterade för Wolverhampton. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Wolverhamptons tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Wolverhampton ligger kvar på tolfte plats i tabellen, och Newcastle på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 4 november. Då möter Wolverhampton Sheffield United 16.00. Newcastle tar sig an Arsenal hemma 18.30.