Brentford vann mot West Ham Utd
Brentford vann mot West Ham Utd - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Segerraden förlängd för Brentford – besegrade West Ham

3-2 (1-2) blev resultatet när Brentford och West Ham möttes på Brentford Community Stadium på lördagen. I och med detta har Brentford tre raka segrar i Premier League i fotboll, och efter den tuffa perioden är Brentford nu i riktigt bra form.

Nathan Collins blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 69 minuter.

Brentford tog en tidig ledning. Neal Maupay slog till framspelad av Frank Onyeka, redan i elfte minuten.

West Ham kvitterade till 1-1 i 19:e minuten, när Mohammed Kudus hittade rätt på pass av Michail Antonio.

Laget tog också ledningen i 26:e minuten, när Jarrod Bowen slog till. Brentford kvitterade till 2-2 i 55:e minuten.

Brentford gjorde också 3-2 i 69:e minuten när Nathan Collins slog till på pass av Mathias Jensen.

Förlusten var West Hams andra uddamålsförlust.

Brentford ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan West Ham ligger på elfte plats.

På söndag 12 november 15.00 spelar Brentford borta mot Liverpool, och West Ham hemma mot Nottingham Forest.