Nottingham Forest vann mot Aston Villa
Nottingham Forest vann mot Aston Villa - Foto: Anthony Devlin Photography / Alamy

Segerlös svit bröts när Nottingham Forest vann mot Aston Villa

Det var länge sedan Nottingham Forest vann i Premier League i fotboll. Men i söndagens match mot Aston Villa på hemmaplan blev det till slut seger, efter sex raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 2-0 (1-0).

Nottingham Forest startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Ola Aina till. Direkt efter pausen slog Orel Mangala till och ökade lagets ledning. 2-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Nottingham Forest ligger på tolfte plats i tabellen, och Aston Villa är på femte plats.

På söndag 12 november 15.00 spelar Nottingham Forest borta mot West Ham, och Aston Villa hemma mot Fulham.