Chelsea FC spelade lika mot Manchester City
Chelsea FC spelade lika mot Manchester City - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Kvittering på övertid av Palmer när Chelsea räddade poäng mot Manchester City

Det såg länge mörkt ut för Chelsea i mötet med Manchester City, som ledde med 3-4 i slutet av matchen i Premier League i fotboll på Stamford Bridge. Men på övertid slog Cole Palmer till och räddade en poäng för Chelsea. Det blev oavgjort, 4-4 (2-2), i matchen på söndagen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Manchester City tog ledningen i 25:e minuten, genom Erling Haaland på straff.

Chelsea kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Thiago Silva.

Laget tog också ledningen i 37:e minuten, när Raheem Sterling fick träff.

Manchester City kvitterade till 2-2 på stopptid i första halvleken, genom Manuel Akanji på pass av Bernardo Silva. Direkt efter pausen slog Erling Haaland till ännu en gång och gav Manchester City ledningen på nytt.

I 67:e minuten nätade Nicolas Jackson, och kvitterade för Chelsea.

Ledningsmålet till 3-4 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Rodri slog till och gjorde mål för Manchester City.

Men Chelsea hann ändå med ett kvitteringsmål. Cole Palmer gjorde det på stopptid. 4-4-målet blev matchens sista.

Chelsea har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 14–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Manchester City har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 15–7 i målskillnad. Det här var Chelseas fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Chelsea stannar därmed på tionde plats, och Manchester City toppar fortfarande tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 25 november. Då möter Chelsea Newcastle på St James' Park 16.00. Manchester City tar sig an Liverpool hemma 13.30.