Brentford vann mot Luton Town FC
Brentford vann mot Luton Town FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Brentford vann mot Luton på Brentford Community Stadium

Efter en mållös första halvlek avgjorde Brentford matchen mot Luton i andra halvlek. Till slut vann Brentford lördagens hemmamatch i Premier League med 3-1.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Neal Maupay till och gav Brentford ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Ben Mee träff på pass av Bryan Mbeumo och ökade ledningen för Brentford.

Jacob Brown reducerade för Luton på pass av Ross Barkley med knappa kvarten kvar. Mer än så blev det dock inte för Luton.

Men med nio minuter kvar att spela ökade Brentford ledningen genom Shandon Baptiste. 3-1-målet blev matchens sista.

Brentford har tre segrar och två förluster och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Luton har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad.

Brentford ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Luton är på 17:e plats.

Brentford tar sig an Brighton i nästa match borta onsdag 6 december 20.30. Luton möter Arsenal hemma tisdag 5 december 21.15.