AFC Bournemouth spelade lika mot Aston Villa
AFC Bournemouth spelade lika mot Aston Villa - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Kryss på övertid för Aston Villa mot Bournemouth efter Watkins mål

På övertid slog Ollie Watkins till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Aston Villa i mötet med Bournemouth i Premier League i fotboll på Vitality Stadium. Hemmalaget hade ledningen med 2-1 i slutet av matchen, men Watkins fullträff för Aston Villa gjorde att matchen på söndagen slutade oavgjort.

Bournemouth tog en tidig ledning. Antoine Semenyo slog till, redan i tionde minuten.

Aston Villa kvitterade till 1-1 i 20:e minuten, när Leon Bailey slog till. Direkt efter pausen gjorde Dominic Solanke mål och gav Bournemouth ledningen på nytt.

Kvitteringen kom på stopptid, när Ollie Watkins slog till och gjorde mål för Aston Villa. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Bournemouth har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 10–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Aston Villa har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–7 i målskillnad. Det här var Bournemouths fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Bournemouth ligger kvar på 16:e plats och Aston Villa på fjärde plats i tabellen.

I nästa match, onsdag 6 december, har Bournemouth Crystal Palace borta på Selhurst Park 20.30, medan Aston Villa spelar hemma mot Manchester City 21.15.