Manchester City spelade lika mot Tottenham
Manchester City spelade lika mot Tottenham - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Kulusevski poängräddare på övertid för Tottenham mot Manchester City

Det såg ut att bli förlust för Tottenham på söndagen när laget mötte Manchester City i Premier League i fotboll på Etihad Stadium. Hemmalaget ledde med 3-2 i slutet av matchen. Men på övertid slog Dejan Kulusevski till och gjorde 3-3 och räddade en poäng för Tottenham.

Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Manchester City.

Det var Tottenhams fjärde match i rad utan seger.

Gästerna Tottenham tog en tidig ledning. Son Heung-min slog till, redan i sjätte minuten.

Manchester City kvitterade till 1-1 i nionde minuten.

Laget tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Phil Foden. I 69:e minuten slog Giovani Lo Celso till, framspelad av Son Heung-min och kvitterade för Tottenham.

Först med nio minuter kvar att spela tog Manchester City ledningen genom Jack Grealish framspelad av Erling Haaland.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Dejan Kulusevski slog till och gjorde mål för Tottenham på pass av Brennan Johnson. 3-3-målet blev matchens sista.

Det här var Manchester Citys tredje oavgjorda match den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Tottenham är på femte plats.

Onsdag 6 december 21.15 spelar Manchester City borta mot Aston Villa. Tottenham möter West Ham hemma på Tottenham Hotspur Stadium torsdag 7 december 21.15.