Wolverhampton Wanderers FC spelade lika mot Nottingham Forest
Wolverhampton Wanderers FC spelade lika mot Nottingham Forest - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Nottingham Forest bröt tunga sviten mot Wolverhampton

Fyra förluster i rad i Premier League i fotboll hade laget inför matchen. Borta mot Wolverhampton bröts den tuffa sviten för Nottingham Forest, även om det inte räckte till seger. Det blev 1-1 (1-1) i matchen på lördagen.

Gästerna Nottingham Forest fick en bra start på matchen. Harry Toffolo slog till, redan i 14:e minuten.

Wolverhampton kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Matheus Cunha på pass av Pablo Sarabia. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

Wolverhampton har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nottingham Forest har en oavgjord och fyra förluster och 5–13 i målskillnad. Det här var Wolverhamptons fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Wolverhampton nu ligger på tolfte plats. Nottingham Forest är på 16:e plats.

I nästa omgång har Wolverhampton West Ham borta på London Stadium, söndag 17 december 15.00. Nottingham Forest spelar hemma mot Tottenham fredag 15 december 21.00.